Nyheter

 

NOLGÅRDSHÄSTAR HANDELSBOLAG

LIVET PÅ LANDET I NOLGÅRD

Arwen har flyttat

160809

Det var med tungt hjärta och klump i halsen jag lastade Arwen på transporten i morse, en transport som skulle ta henne 55 mil bort. Arwen är en underbar häst med ett hjärta så fyllt med kärlek att det räcker till alla och jag är övertygad om att den nya ägaren har fått en ny bästa vän som hon kommer att ha stor glädje av i många år framöver. Förhoppningsvis kommer vi att få se Arwen på travbanorna i framtiden.

 

Arwen är det första föl som Thuli fick hos oss, Thuli var sur på det mesta utom avkomman och den silvergrå fölungen var nyfiken. Hon var windswept när hon kom ut men det rättade snart till sig. Efter ett tag fick hon sällskap av sin bästis Sessan och de har varit som ler och långhalm sedan dess.

 

Heléna

Hemma igen

160630

Thuli Silje och Kjölstad Besta är hemma från betäckningarna med Solör Stegg och nu går tjejerna på bete. Thuli är dock bara där som sällskap, när Gomnes Faksa blir färdig och kommer hem så får Thuli komma hem och jobba lite medan Faksa får slappa i beteshagen.

Alla lamm är nu födda, eftersläntarna kom förra veckan och ser ut som små älgkalvar. Vi har numera en hög med får till salu om någon känner sig manad. :)

Copyright @ Heléna

Nolgårdshästar HB

 

Nolgård, Väststuga

670 41 Koppom

SE969774-778101

Innehar F-skatt

 

Välkommen till oss!